& Antwoord

UITLEG
De regels van de Breakout Room zijn minimaal. De rooms kunnen gespeeld worden met een groep van 3-6 personen. Je betreedt met jouw groep de kamer en de deur gaat achter je op slot. Vervolgens heb je 60 minuten de tijd om een reeks puzzels, raadsels en mysteries op te lossen waardoor je met jouw groep uit de kamer kunt ontsnappen. De druk wordt steeds groter naarmate de tijd verstrijkt. In de rooms zijn teamwork en communicatie enorm belangrijk. Door goed samen te werken, te communiceren en te coördineren moeten jullie in staat zijn om binnen 60 minuten te ontsnappen.
Natuurlijk is het mogelijk om met meer dan 6 personen te spelen, reserveer hiervoor meerdere rooms. 

 

AANTAL SPELERS
De rooms kunnen gespeeld worden met minimaal 3 en maximaal 6 personen. Naast de verplichte brandweervoorschriften is onze ervaring dat je met 4,5 of 6 personen een optimale spelbeleving ervaart. Hierdoor is iedereen in het spel betrokken.
Natuurlijk is het mogelijk om met meer dan 6 personen te spelen, reserveer hiervoor dan meerdere rooms.

  

LEEFTIJD
Bij de Bloody Dentist en de Granny's Room hanteren wij een minimumleeftijd van 16 jaar.

Bij de Seven Sins hanteren wij een minimumleeftijd van 18 jaar.  

Voor spelers jonger dan 16 jaar kunnen de opdrachten lastig zijn. In de Granny's room en in de Bloody Dentist zijn jongere spelers welkom onder begeleiding van minimaal twee volwassenen. De rooms kunnen als spannend ervaren worden.

 

AANKOMST/ONTVANGST
Wij willen je vragen om 15 minuten voor aanvang van jouw geboekte tijd aanwezig te zijn. De speeltijd is 60 minuten en daarvoor zal een korte introductie en uitleg plaatsvinden. Na het spel is er gelegenheid om met jouw medespelers een drankje te nuttigen in onze lounge!

 

TOEGANKELIJKHEID
De Bloody Dentist en de Granny's Room zijn toegankelijk voor mindervaliden. 
Voor de Seven Sins dient men in goede fysieke conditie te zijn. 

 

 

BOEKING
Indien je wilt reserveren dan kan dit middels onze “reserveren” pagina. Je kiest hier de datum en een starttijd die je graag zou willen boeken; voer jouw naam, e-mail adres en telefoonnummer in en klik op “reserveer”. Let op! Jouw boeking is pas definitief nadat je een bevestiging per mail heeft ontvangen.

 

BETALING
Na afloop van het spel kun je per pin of contant betalen. 

 

WIJZINGEN, VERPLAATSING OF ANNULERING
Het is mogelijk om jouw reservering te wijzigen, te verplaatsen of te annuleren. Dit dient minimaal 48 uur voorafgaand aan de boeking te geschieden. Bel of mail ons voor elke wijziging of verplaatsing van de boeking. Indien de annulering niet 48 uur voorafgaand aan een boeking heeft plaatsgevonden zullen we helaas genoodzaakt zijn om 60% van het boekingsbedrag in rekening te brengen.

 

TAALVEREISTEN
De rooms zijn te spelen in het Nederlands en in het Engels. Wanneer jullie een kamer in het Engels willen spelen, dien je dit bij de reservering aan te geven. 

 

KLEDING
Er zijn geen kledingvoorschriften, wel raden we aan om makkelijk zittende kleding en schoeisel te dragen.

 

BEREIKBAARHEID
De Breakout Room Den Bosch is gelegen aan de Jagersheuvelstraat 3A, 5222 BJ in 's-Hertogenbosch en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid. 

 

TEAMBUILDING / BEDRIJFSUITJE / GROTE GROEPEN
Ben je van plan om met een grote groep langs te komen neem dan gerust contact met ons op via e-mail of telefoon. We kunnen dan een arrangement voor je maken met bijvoorbeeld meerdere rooms en andere activiteiten. We zijn erg flexibel en kunnen voor jouw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag en sportteam een geweldige dag organiseren dankzij onze samenwerkingsverbanden in Den Bosch en omgeving. Hierbij kan aan van alles gedacht worden, van Bossche bollen tot aan workshops en diners.