Unsolved Mystery Deel 1: Disappeared

 2 - 4 uur  2-4 personen

Je staat op de parkeerplaats bij het winkelcentrum en opeens hoor je een harde gil. Je ziet een jonge vrouw een auto ingetrokken worden. De auto rijdt met piepende banden weg. Je blijft geschrokken en verstild staan. Niet veel later komt er een auto met een jonge man aangereden. Hij stopt bij de auto en tas van de vrouw die zojuist is meegenomen. Je ziet zijn geschrokken gezicht en loopt er heen.

De man roept jou en nog twee omstanders bij zich. Hij stelt zich voor als Marc en vraagt jullie hulp. Natuurlijk zeg je ja, maar of je dat ook had gedaan als je wist in wat voor mysterie je terecht zou komen is nog maar de vraag.

Unsolved Mystery Deel 2: Casefile CII

 1,5 - 3 uur  2-4 personen

Jullie krijgen bericht van het onderzoeksteam van Bureau Parkhaven dat ze meer informatie hebben gevonden over CII, ofwel Cranium Import Incorporated. Ze willen graag een update geven over dit onderzoek. De bende die Wendy heeft ontvoerd maakt zich schuldig aan vele criminele praktijken, waaronder naar alle waarschijnlijkheid mensensmokkel.. De familie van Wendy lijkt hier connecties mee te hebben. Welke connecties en waarom ze Wendy hebben ontvoerd is nog onduidelijk. Weten jullie dit op te lossen in deel 2 van deze spannende online escape room?

Unsolved Mystery Deel 3: The Secret Diary

 1-2 uur  2-4 personen

Tijdens een verhuizing vinden jullie op zolder wat oude spullen. Misschien wel van de oude eigenaresse, maar die is helaas overleden. Jullie aandacht wordt getrokken naar een oud dagboek. Jullie kijken elkaar aan, na een korte twijfel besluiten jullie het te openen. Er zit een brief in en jullie beginnen te lezen.

Het dagboek blijkt van Mary. Ze is ten tijde van de Watersnoodsramp haar grote liefde Jacob kwijtgeraakt tijdens de reddingsacties. Haar hele leven heeft ze geprobeerd Jacob terug te vinden. Ondanks haar grondige speurwerk is dit haar helaas niet gelukt. Ze vraagt jullie als vinders van haar dagboek de zoektocht naar Jacob voort te zetten. Gaan jullie Jacob terugvinden en komen jullie achter het grote geheim wat hij verborgen hield voor Mary?

Unsolved Mystery Deel 4: Undercover Heist

 1,5 - 2,5 uur  2-6 personen

In Undercover Heist is een gevaarlijke bende ontsnapt uit de Kruisberg gevangenis te Doetinchem. Ze moeten zo snel mogelijk gevonden worden, want uit onderzoek is gebleken dat ze een grote kunstroof aan het voorbereiden zijn. Waar en hoe is nog één groot raadsel.

Jullie worden ingezet als undercover rechercheurs in de operatie en gaan infiltreren in de bende. Aan jullie de taak om mee te helpen met de voorbereiding van de roof en zo alle belangrijke informatie te kunnen verzamelen om uiteindelijk de bende op heterdaad in te kunnen rekenen. Het is geen ongevaarlijke operatie, maar wel één waar jullie vol voor gaan. Lukt het jullie om alle belangrijke informatie te verzamelen, niet ontmaskerd te worden door de bende en zo deze operatie te laten slagen?

Menu